Om os


Allerguard+
 
Allerguard+ ejes af MvG Consult ApS ved ingeniør Ole Møller Hansen.

MvG Consult ApS er et ingeniør- og handelsfirma, der ud over at udvikle og forhandle Allerguard+ produkterne, også
er specialister inden for indeklima, skimmelsvampe, husstøvmider, fugtproblemer, beboervaner m.m.

I Allerguard+ har vi et mangeårigt tæt samarbejde med Teijin Frontier, Specialist in Human Solutions, i Osaka i Japan, White Tech
og Stdio K i Krakow i Polen, hvor vores dunleverandør og systue er placeret.

MvG Consult ApS overtog Allerguard+ i 2006, og vi har siden ekspanderet, så vi i dag ud over Danmark, også har forhandlere
i Benelux-landene, Storbritanien, Polen, øvrige Europa, Singapore, Australien, Kina og Japan.
Har du spørgsmål om indeklima eller har du mistanke om problemer med indeklimaet pga. symptomer, er du meget
velkommen til at ringe eller skrive til os. Måske kan vi hjælpe dig.

Som indeklimakonsulenter er vi uddannet af Astma-Allergi Danmark. Det betyder, at vi er trænet til i at se sammenhængen
mellem symptomer og de forskellige faktorer i indeklimaet, som kan udløse symptomerne.

Vi arbejder tæt sammen med Miljøafdelingen i OBH Rådgivende Ingeniører A/S i Odense, og kan derfor også tilbyde
DNA-baserede skimmelprøver via deres laboratorie.

Du kan via os selv teste din bygnings indeklima for f.eks. skimmelsvamp med det helt rigtige udstyr.
Vask af Allerguard+ produkter med dun/fjerfyld:

Laboratoriet på polens største vaskeri, PROWOL, har testet Allerguard+ produkter med hensyn til vask og holdbarhed af dun/fjerfyldet.
Emnerne blev gentagne gange vasket med brug af vaskepulver, skyllet (ved sidste skylning blev vandet tilsat skyllemiddel), centrifugeret og tumblet.

Resulted af testen er at PROWOL udtaler at Allerguard+ produkter med Euro Comfort dun/fjerfyld kan vaskes mindst 100 gange uden at produkterne forringes.
Polske hvide gåsedun

  Dunet, der oprindeligt var forbeholdt det eksklusive japanske marked, er blevet kendt blandt anerkendte tyske, skandinaviske og asiatiske sengetøjsproducenter.

 Produktionen Produktion og fabrikkens kvalitetskontrol, udføres i fuld overensstemmelse med ISO’s kvalitetskontrolsystemer (ISO 9001 Certificate No. 0198 100 00171).

Råmaterialet af dun og fjer gennemgår først en intensiv rensningscyklus
indtil de opnår en transparens (turbidity) svarende til JIS K0102 1981 standarden, efterfulgt af sterilisering og en tørreproces ved 120°C og 4 bar.

De raffinerede dun og fjer sorteres dereftewr mekanisk og klassificeres efter kvalitet.
Hver af disse processer sikrer at alt det fyld der anvendes af Allerguard+, er allergenfrit (hypo-allergic) og tilbyder sig som et af naturens allerbedste bedste gaver.

Der plukkes aldrig dun og fjer fra levende dyr.


Dunbearbejdning

Allerguard+ anvender udelukkende håndsorteret dun fra polske hvide gæs, der leveres af  White Tech Sp. z o.o., der sammen med vores systue Studio K er placeret nær Krakow i Polen.Dun Dun fra White Tech har et meget højt oxidationstal, der bl. a. indikerer et højt indhold af blodresiduum (rest), ligesom oxidationstallet vil være forhøjet hvis vaskemidlets viskositet er høj.
Oxidationstallet for vores dun er normalt 3,6, og med 4,8 som maksimum betyder dette at dunene er vasket meget grundigt med et passende vaskemiddel.

 

En metode til bestemmelse af dunenes renhed bestemmes generelt i Europa og Japan via den anerkendte tyske ”Clean Down Test”.
Testen udføres ved at hælde en bestemt mængde dun i en glascylinder, fylde op med destilleret vand og registrere gennemsigtligheden af vandet efter omrystning. Gennemsigtligheden bestemmes ved evnen til visuelt at genkende et stan-dardiseret 30x30mm kryds på glascylinderens bund.


Standardtesten udføres med 3 gram dun i en 500mm glascylinder, hvori der tilføres 300 ml destilleret vand.
Straks derefter rystes indholdet meget kraftig, og placeres efterfølgende i 45 minutter i en rystemaskine.
Dette gøres med 3 cylindre, og sigtbarheden er et gennemsnit af de 3 aflæsninger.

White Tech bruger 3 stk. 1.000mm glascylindre. (I h. t. JIS K0102 1981 standard, efterfulgt af sterilisation og tørring ved 120º C and 4 bar).
Der tilføres 3 gram dum og 300ml destilleret vand og rystes kraftigt. Derefter tilføres endnu 700ml destilleret vand, og cylindrene placeres i 45 minutter i en rystemaskine. Derefter aflæses sigtbarheden.
I Europa bestemmes dunkvaliteten for et standard dunprodukt med 300ml glascylindre, og ”Quality Down” med 500mm cylindre.

White Tech's og dermed Allerguard+s test udføres alene med 1.000mm glascylindre, og kan som et af de meget få dunprodukter  i verden klassificeres som “Super Clean Down”.

Mange dunproducenter tilfører optisk hvidt til renseprocessen for at give indtryk af at produktet indeholder flere hvide dun end reelt.

Allerguard+
anvender ikke optisk hvidt.Laboratorie hos White Tech


 
Clean Down Test glascylinder hos White Tech